Save the date maken

Zelf de save the date maken voor je bruiloft? Dat is veel makkelijker dan je misschien denkt! 🙂 Na het lezen van deze blog kan jij het ook, en zelfs binnen 5 minuten.

save the date templates

Save the date maken: gratis designtool

Ik hoor je denken; “ik ben toch helemaal geen designer?” Dat maakt dus helemaal niet uit! 🙂 En je hebt ook geen dure designprogramma’s nodig. Het enige wat je nodig hebt is een pc of laptop en een internetverbinding. Vervolgens maak je een gratis account aan op www.canva.com en kun je starten.

Kant-en-klare sjablonen

Beginnen vanaf een leeg canvas, dat is lastig, dat begrijp ik heel goed. Daarom heb ik het voorwerk alvast voor je gedaan. 🙂 Ik ben een visual designer met inmiddels al meer dan 10 jaar werkervaring en ik heb mijn shop gevuld met stijlvolle kant-en-klare sjablonen. Het enige wat jij hoeft te doen is het template openen in Canva en de tekst aanpassen. Nog geen 5 minuten werk dus!

bruiloft sjabloon

Save the date maken en personaliseren

Wil je graag je eigen draai geven aan je gekozen sjabloon? Dat kan heel gemakkelijk. Canva is namelijk heel veelzijdig, en bovendien gemakkelijk in gebruik. Je kunt eenvoudig de kleuren, het lettertype en de plaatsing van de elementen aanpassen. Daarnaast kun je natuurlijk ook elementen weggooien en toevoegen. Én je kunt een mooie foto van jullie uploaden en plaatsen. Meer tips zijn te vinden in mijn blogartikel ‘Canva voor beginners‘. Ook leuk om te bekijken zijn mijn kleurenpalet blogs met inspiratie voor een boho thema, pastel thema, winter bruiloft of een botanisch thema.

digitale save the date ja

Welke stijl past bij jullie?

Houden jullie van rustig en wit, of juist van een donkere achtergrondkleur? Een sierlijk lettertype of juist strak en modern? Willen jullie heel graag een mooie illustratie van bijvoorbeeld eucalyptus, of juist jullie eigen foto groot in het midden? Blader op je gemak door de shop heen en kies het sjabloon wat perfect bij jullie past.

over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Alles is tegenwoordig al duur genoeg toch!? Ik ben 32 jaar, mama van 2 kids (3 en 0), dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber. Meer over mij lees je hier.

Plaats een reactie

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.