Winterbruiloft kleuren inspiratie

Een winterbruiloft kan echt magisch zijn! Het contrast tussen het koude weer en een knusse, warme feestzaal is ontzettend romantisch. Ja, ik snap het helemaal als jij hiervoor kiest! 🙂 Om jouw bruiloft helemaal in winterse sferen te krijgen heb ik in dit artikel een dosis winterbruiloft kleuren inspiratie klaar staan. De codes die je onder elke kleur ziet is een web kleuren code; deze kan je gemakkelijk toevoegen aan je trouwkaart sjabloon in Canva om jouw design helemaal te personaliseren met jouw favoriete kleurencombinatie.

Deep blue winter

Mooie blauwpaarse winterse kleuren met een romantische vibe. Op en top winter.

Winterbruiloft kleuren:

Forest Frost

Met dit kleurenpalet waan je jezelf in een met sneeuw bedekt dennenbos in het hoge noorden. Als er iets winter wonderland schreeuwt is dat het wel! 🙂 Deze mooie kleurencombinatie is al toegepast voor je in mijn sjabloon ‘winter wonderland’. Hieronder zie je een voorbeeld van de trouwkaart, maar er is natuurlijk ook een mooie matchende digitale save the date.

Kleuren winterbruiloft
Winterbruiloft kleuren trouwkaart

Lichte winterbruiloft kleuren: Let it snow

Heb je liever een wat lichter kleurenpalet? Deze zachte blauwgrijze tinten zijn perfect voor een winterse bruiloft in de sneeuw. Lekker licht en luchtig.

Let it snow

Warm winter

De warme groen- engrijstinten in dit palet zorgen voor een mooie balans tussen streng winters en warm & knus. Dit kleurenpalet is geïnspireerd op de illustratie met de uil uit het winterbruiloft trouwkaart sjabloon.

Warm winter
Trouwkaart voorbeeld winter bruiloft

Winter Magic

Wordt jouw bruiloft écht een magisch winter wonderland? Kies dan voor een palet met paarse tinten voor een vleugje mystiek.

Winter magic

Winterbruiloft kleuren op je trouwkaart

Wil je deze mooie kleuren verwerken in je trouwkaart, een digitale save the date en wellicht ook in een menukaart voor het bruidsdiner? I’ve got you covered! 🙂 Neem een kijkje in mijn sjablonen shop. Hier vindt je kant-en-klare ontwerpen die je gemakkelijk vanuit je browser kunt aanpassen en vervolgens kunt opslaan als jpg en pdf. Uiteraard kun je de teksten aanpassen, maar ook de lettertypes en kleuren. Gebruik de kleurcodes die je onder elk kleurtje ziet staan. Hoe je dat precies doet lees je dan weer in mijn blog Canva voor beginners.

Heb je vragen, stel ze dan gerust in de comments hieronder of stuur me een mailtje! 🙂

over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!?

Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.

Plaats een reactie