Trouwkaart sjablonen

Alles is mogelijk met mijn trouwkaart sjablonen. Kies de stijl die perfect bij jullie past en verander wat je maar wilt, gewoon vanuit je browser. Sla je design op als .pdf om hem zelf te printen óf voordelig naar een online drukker te sturen.

trouwkaart sjablonen

Binnen 5 minuten gemaakt

Hoe lekker is het om binnen 5 minuten een stijlvolle trouwkaart gemaakt te hebben? Met mijn sjablonen en de gratis designtool Canva maak jij gemakkelijk je droom trouwkaart. Na aanschaf van je sjabloon ontvang je een link die direct in de Canva website opent; je kan direct aan de slag. Teksten, kleuren, lettertypes en plaatsing zijn allemaal gemakkelijk aan te passen. Je kunt je trouwkaart direct als pdf opslaan en vervolgens zelf printen, of voordelig naar een online drukker sturen.

Een trouwkaart sjabloon is lekker budgetvriendelijk

Let’s face it: een bruiloft is duur. Hoe lekker is het dus als je kunt besparen op je trouwkaart zónder in te leveren op kwaliteit? Je kunt je sjabloon opslaan als jpg en hem digitaal versturen (dan betaal je dus alleen de sjabloonkosten) maar wat veel mensen niet weten is dat je óók op drukkosten een hoop kan besparen. Wanneer je zelf een pdf maakt van je design en deze upload bij een online drukker ben je bijvoorbeeld voor 100 trouwkaarten maar 27 euro kwijt. Yes, echt waar!

Lovende woorden

Marina
Marina
Lees verder
"Wij houden van simpel maar toch chique. En we houden van vooral niet duur😉 Toen ik ging zoeken naar trouwkaarten was alles zo ontzettend duur! Tot ik op deze site kwam! Een enorm uitnodigende site waar alles helder en makkelijk uitgelegd word. Ik ben begonnen met de save the date kaartjes. Die gaan wij via whatsapp versturen volgend jaar. En tot mijn verbazing zag ik ook de trouwkaart ervan😍 ik was om. Dit word het. Ik had wat vraagjes en Jessica reageerde binnen dag! Heel fijn! Het zelf aanpassen van de kaarten is echt heel simpel en spreekt voor zich! Jessica rade ook drukwerkdeal aan. En ook dat was easy peasy! Kregen eerst kaartjes als sample. Daar konden we het materiaal uitkiezen. Wij hebben voor de trouwkaarten kraft gekozen. Past heel mooi vinden wij! Jessica bedankt. Je hebt toch meegeholpen aan onze bruiloft!"
Inge
Inge
Lees verder
Prachtige templates die makkelijk te bewerken zijn, zelfs als je nog nooit met Canva hebt gewerkt. De instructies die meegeleverd worden zijn goed te volgen en maakt het makkelijk om bij de drukker te bestellen. De trouwkaarten vandaag ontvangen en ze zijn helemaal naar wens!
Previous
Next
trouwkaart

Een doorlopende stijl

Voor elk trouwkaart sjabloon is er een bijpassende digitale save the date én menukaart als sjabloon verkrijgbaar. Zo kun je de gehele bruiloft in dezelfde sfeer houden met een doorlopende stijl.

Kies de trouwkaart sjablonen stijl die bij jullie past

Blader op het gemak door alle stijlen heen en vind de stijl die écht bij jullie past. En vergeet niet dat je ook veel aanpassingsmogelijkheden hebt. Wil je een andere kleur of lettertype? Dat kan allemaal! Voor meer tips kun je mijn blogartikel Canva voor beginners bekijken.

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.