Goedkope trouwkaarten? Zó bespaar je veel geld

Wat als er een manier is om bizar veel geld op je trouwkaarten te besparen? Die is er, dankzij mijn kant-en-klare trouwkaart sjablonen! Kies je favoriete design, pas hem aan in je browser en sla hem op als pdf. Stuur je goedkope trouwkaarten zélf voordelig naar een online drukker waar je nog geen 30 euro betaalt voor 100 kaartjes.

Hou meer geld over!

Baal jij ook zo van die torenhoge bedragen voor alles rondom je bruiloft? Hoe lekker is het dan als je flink kunt besparen op je trouwkaart zónder in te leveren op kwaliteit! Wat veel mensen niet weten is dat je op drukkosten een hoop geld kunt besparen. Wanneer je zelf een pdf maakt van je design en deze upload bij een online drukker ben je bijvoorbeeld voor 100 trouwkaarten maar 27 euro kwijt. Yes, echt waar.

goedkope trouwkaarten
goedkope trouwkaarten

Binnen 5 minuten zijn je goedkope trouwkaarten gemaakt

Hoe fijn is het om binnen 5 minuten een stijlvolle én goedkope trouwkaart gemaakt te hebben? Met mijn kant-en-klare sjablonen en de gratis designtool Canva maak jij gemakkelijk je droom trouwkaart. Teksten, kleuren, lettertypes en plaatsing zijn allemaal aan te passen. Je krijgt direct toegang tot je gekozen sjabloon en kan dus meteen aan de slag.

Lovende woorden

Marina
Marina
Lees verder
"Toen ik ging zoeken naar trouwkaarten was alles zo ontzettend duur! Tot ik op deze site kwam! Een enorm uitnodigende site waar alles helder en makkelijk uitgelegd word. Ik ben begonnen met de save the date kaartjes. Die gaan wij via whatsapp versturen volgend jaar. En tot mijn verbazing zag ik ook de trouwkaart ervan😍 ik was om. Dit word het. Ik had wat vraagjes en Jessica reageerde binnen dag! Heel fijn! Het zelf aanpassen van de kaarten is echt heel simpel en spreekt voor zich! Jessica rade ook drukwerkdeal aan. En ook dat was easy peasy! Jessica bedankt. Je hebt toch meegeholpen aan onze bruiloft!"
Inge
Inge
Lees verder
Prachtige templates die makkelijk te bewerken zijn, zelfs als je nog nooit met Canva hebt gewerkt. De instructies die meegeleverd worden zijn goed te volgen en maakt het makkelijk om bij de drukker te bestellen. De goedkope trouwkaarten vandaag ontvangen en ze zijn helemaal naar wens!
Simone
Simone
Lees verder
"Fantastisch! Super makkelijk in gebruik en te finetunen naar eigen stijl."
Yasmeen
Yasmeen
Lees verder
"Heel tevreden over de service, afdruk en ontwerp. Heel vlug ontvangen. Vervult onze wensen."
Vorige
Volgende

Kies de goedkope trouwkaart die bij jullie past én voer hem door

Blader op het gemak door alle stijlen heen en vind de stijl die écht bij jullie past. En vergeet niet dat je ook veel aanpassingsmogelijkheden hebt. Wil je een andere kleur of lettertype? Dat kan allemaal! En wist je dat voor vrijwel alle designs ook een bijpassende save the date (voor whatsapp) en een menukaart beschikbaar is? Zo kun je jullie persoonlijke stijl helemaal doorvoeren.

goedkope trouwkaarten

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Ik ben 32 jaar, mama van 2 kids (3 en 0), dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber. Meer over mij lees je hier.

Veelgestelde vragen over goedkope trouwkaarten

Je kunt de sjablonen heel eenvoudig in je browser aanpassen met behulp van de gratis designtool Canva.  Nadat je je bestelling hebt afgerond ontvang je direct een link waarmee je jouw gekozen sjabloon kunt openen. Klik simpelweg op de tekst, pas ‘m aan, en verander eventueel de tekstgrootte of de kleur. Foto’s kun je eenvoudig uploaden en in het fotokader van je design slepen.

 

Je hebt voor Canva géén designskills nodig en ook geen technische kennis! Het is super eenvoudig in gebruik, iedereen kan het. Sterker nog: het is superleuk om te doen! Bekijk mijn blog Canva voor beginners voor meer informatie.

Drukwerk zit niet bij je sjabloon inbegrepen. Je koopt dus alleen het digitale sjabloon wat je als pdf kunt opslaan. Via mijn blog uitnodigingen bruiloft kosten? 100 stuks voor 27 euro! laat ik je zien hoe je met je sjabloon veel geld kunt besparen op drukwerk. Bekijk vervolgens de blog drukwerk tips voor de mooiste bruiloft uitnodiging voor instructies voor het bestellen van jouw goedkope trouwkaart op drukwerkdeal.nl. Het is echt heel eenvoudig. 🙂

Eindstand? Jij hebt mega veel geld bespaard op je drukwerk!

Een online drukker is in vergelijking met een standaard kaartenwebsite véél goedkoper. Waarom? Simpelweg omdat die kaartensites een ‘tussenpartij’ zijn. Ze gooien een grote marge bovenop het drukwerk dat je via hun bestelt, want dat is hun winst.

 

Wanneer jij zelf een pdf upload bij een gespecialiseerde online drukker betaal je alleen hun servicekosten + drukkosten (papier en inkt). Want het papier? Dat kost niet zoveel als je denkt.

 

Ik heb de tussenpartij er dus tussenuit gehaald voor je. Vanaf nu kun je voor een eerlijke prijs een mooi sjabloon uitkiezen, en deze voor een eerlijke prijs laten drukken. Yaay!

Dat ben ik! 🙂 Hi, ik ben Jessica. Ik heb het altijd al bizar gevonden hoe snel de kosten voor een bruiloft oplopen, terwijl dat niet altijd hoeft. Het is helemaal oké als jij hier ook van baalt, je bent niet alleen. Vandaar dat ik Save My Date ben begonnen. 🙂

 

Inmiddels ben ik al meer dan 11 jaar actief als professioneel grafisch ontwerper, sinds ik afstudeerde van het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Alle designs uit de Save My Date shop zijn door mij gemaakt. Met liefde en aandacht, en op een manier zodat jij ze gemakkelijk kunt aanpassen om jouw persoonlijke touch er aan te geven.

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.