100 trouwkaarten voor 27 euro!

Wat zijn de kosten voor bruiloft uitnodigingen (trouwkaarten)? Dat hangt van heel veel factoren af. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt, maar het kan ook voordelig – zonder in te leveren op kwaliteit! Ik vertel je hoe je voor 27 euro 100 uitnodigingen kunt drukken.

Uitnodigingen bruiloft kosten: wat is een goede prijs?

Als je het mij vraagt dan is een set met uitnodigingen al gauw erg prijzig. Ik zie regelmatig sites waarbij je voor 100 stuks zo’n 120 euro betaalt. Dat is vrij veel voor een klein stukje papier! Als grafisch ontwerper heb ik regelmatig met drukwerk te maken, en ik weet dat het ook anders kan. Er zijn namelijk ontzettend veel online drukkers waar je heel laagdrempelig jouw uitnodigingen kan drukken op mooie luxe papiersoorten voor – hou je vast – 27 euro!

wat kost een trouwkaart

Zelf je bruiloft uitnodigingen naar de drukker sturen

Bestel je uitnodigingen via een kaartensite, dan drukken zij je kaarten af en daar blijft het bij. Je krijgt zelf geen .jpg of .pdf van je uitnodiging dus je kunt hier zelf verder niets mee doen. Maar maak je gebruik van een aanpasbaar sjabloon, dan heb je deze vrijheid wel.

Maak gebruik van een sjabloon

Als grafisch ontwerper heb ik een enorme bak kennis en tools tot mijn beschikking om mijn trouwkaarten te laten drukken zoals ik wil, voor weinig geld. En dat wil ik graag met jou delen! 🙂 Ik heb verschillende trouwkaart ontwerpen als sjabloon gemaakt. Mooi vormgegeven trouwkaarten (en meer) in verschillende stijlen die gemakkelijk aanpasbaar zijn. Jij past de kaart in je browser aan, download hem als .pdf en kan hem direct voor 27 euro laten drukken. Skip die dure kaartensites en ga direct aan de slag!

Uitnodigingen bruiloft kosten

Ook geld besparen op de menukaart en meer?

Wil je ook een digitale save the date versturen? En een menukaart in dezelfde stijl als je trouwkaart? Dan kan allemaal met behulp van de sjablonen uit de shop! En omdat je alles kunt opslaan als .pdf heb je – naast de online drukker – óók de keuze om lekker zelf aan de slag te gaan met je (thuis)printer. En daarmee bespaar je natuurlijk nog veel meer kosten.

over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Alles is tegenwoordig al duur genoeg toch!? Ik ben 32 jaar, mama van 2 kids (3 en 0), dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber. Meer over mij lees je hier.

4 gedachten over “100 trouwkaarten voor 27 euro!”

Plaats een reactie

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.