Digitaal geboortekaartje

Maak zelf een digitaal geboortekaartje!! Perfect om rond te sturen via whatsapp of te delen op social media. Je krijgt direct toegang tot je slabloon en kunt zélf alles aanpassen. Sla je design vervolgens op als jpg en stuur hem direct rond!

digitaal geboortekaartje

Een aankondiging in stijl

Dat jullie kleine wondertje is geboren, dat wil je vrienden en familie natuurlijk zo snel mogelijk laten weten! En het liefst natuurlijk ook helemaal in stijl. Mijn digitale geboortekaartjes sjablonen zijn daarom ideaal; binnen enkele minuten heb je een prachtig en stijlvol kaartje om te versturen. De sjablonen zijn opgemaakt op smartphone formaat waardoor ze perfect zijn voor whatsapp of instagram stories.

Regel het vanaf je telefoon of pc

Na je aanschaf krijg je direct toegang tot je sjabloon, en kun je lekker aan de slag. Het digitale geboortekaartje invullen vanaf de bank of je bed, met je kleintje knus tegen je aan? Dat kan! Je kunt via de designtool Canva alles via de app of de pc aanpassen. Ben je tevreden met je design, dan kun je hem zelf opslaan als jpg formaat en hem direct rondsturen.

digitaal geboortekaartje
digitale geboortekaartjes

Een digitaal geboortekaartje naar smaak aanpassen

Nadat je een design hebt gekozen heb je zelf ook nog veel vrijheid om dingen aan te passen, mocht je dat willen. Heb je liever nét een andere kleurtint, of een andere stijl lettertype, dan kun je dat gemakkelijk aanpassen. Meer over de mogelijkheden om je digitale geboortekaartje aan te passen kun je alvast lezen in mijn blog Canva voor beginners. Wil je de opmaak tóch liever uit handen geven? Dat kan via de opmaakservice.

Je digitale geboortekaartje gemakkelijk delen met vrienden en familie

Geen gedoe met adressenlijsten, enveloppen of post vertraging! Het enige wat je hoeft te doen is het digitale kaartje via e-mail, social media of whatsapp te delen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen naar je ‘inner circle’ een fysiek kaartje te sturen, en de rest van de digitale variant te voorzien. Lekker makkelijk dus, en ook nog eens lekker voordelig.

Kies de stijl die bij jullie past

Houd je van een strak minimalistisch digitaal geboortekaartje, van zachte boho kleuren, of mag het juist lekker vrolijk met een schattige illustratie? Of misschien heb je gelijk al een prachtige foto die er lekker groot op mag komen. Wat je stijl ook is, ik heb er een sjabloon voor. Blader op je gemak door de shop en kies je favoriet! Bekijk ook mijn blog met geboorte aankondiging inspiratie voor mooie teksten.

Over Save My Date

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Alles is tegenwoordig al duur genoeg toch!? 🙂 Ik ben 32 jaar, mama van 2 kids (3 en 0), dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber. Meer over mij lees je hier.

Veelgestelde vragen over een digitaal geboortekaartje

Er zijn 3 redenen waarom een digitaal geboortekaartje ideaal is.

  1. Het is een superleuke en stijlvolle manier om gelijk na de bevalling het mooie nieuws te delen.
  2. Je kunt er flink geld mee besparen! Stuur je gedrukte kaartje bijvoorbeeld alleen naar hechte vrienden en familie, en de digitale versie naar kennissen en verre familie.
  3. Of stuur gewoon alleen maar een digitale versie, wanneer je nog meer geld wil besparen en aan het milieu wil denken.

Je kunt het digitale kaartje zo snel mogelijk – wanneer jij er aan toe bent – versturen. Het is een mooie manier om de geboorte van jullie kleintje met de wereld te delen. Aangezien je met de sjablonen direct aan de slag kan – en je design zelf kunt opslaan als jpg – kun je vrijwel op dezelfde dag als de geboorte het digitale geboortekaartje rondsturen via whatsapp.

Het mooie van de sjablonen is dat je ze zowel op je pc/laptop als op je telefoon kunt aanpassen.

Je kunt de sjablonen heel eenvoudig in je browser aanpassen met behulp van de gratis designtool Canva.  Nadat je je bestelling hebt afgerond ontvang je direct een link waarmee je jouw gekozen sjabloon kunt openen. Klik simpelweg op de tekst, pas ‘m aan, en verander eventueel de tekstgrootte of de kleur. Foto’s kun je eenvoudig uploaden en in het fotokader van je design slepen.

 

Je hebt voor Canva géén designskills nodig en ook geen technische kennis! Het is super eenvoudig in gebruik, iedereen kan het. Sterker nog: het is superleuk om te doen! Bekijk mijn blog Canva voor beginners voor meer informatie.

Jazeker! Je kunt eenvoudig extra teksten plaatsen, meer afbeeldingen toevoegen, en nog veel meer. Bijvoorbeeld een berichtje dat je kraambezoek graag alleen op afspraak wil. Zie ook de bovenstaande vraag ‘hoe past je een slabloon aan’.

 

Op zoek naar wat inspiratie voor leuke teksten? Kijk dan eens naar mijn geboorte aankondiging inspiratie blog.

Dat ben ik! 🙂 Hi, ik ben Jessica. Ik heb het altijd al bizar gevonden hoe snel de kosten voor een geboortekaartje oplopen, terwijl dat niet altijd hoeft. Het is helemaal oké als jij hier ook van baalt, je bent niet alleen. Vandaar dat ik Save My Date ben begonnen. 🙂

Inmiddels ben ik al meer dan 11 jaar actief als professioneel grafisch ontwerper, sinds ik afstudeerde van het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Alle designs uit de Save My Date shop zijn door mij gemaakt. Met liefde en aandacht, en op een manier zodat jij ze gemakkelijk kunt aanpassen om jouw persoonlijke touch er aan te geven.

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.