Nooit meer teveel betalen voor je trouwkaart!

Mijn sjablonen zijn speciaal voor iedereen die een trouwkaart, digitale save the date en/of menukaart willen voor een mooie prijs. Sla je aangepaste sjabloon op als pdf of jpeg en stuur hem digitaal, print hem zelf, óf stuur hem zelf voordelig naar een online drukkerij. Hoe dan ook, met mijn sjablonen kun je lekker veel besparen.

Mijn missie

Hi, leuk je te ontmoeten en gefeliciteerd met je verloving! Ik ben Jessica, grafisch designer. Ik help jou héél graag bij maken van de trouwkaart van je dromen zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Daarom heb ik sjablonen gemaakt: kant-en-klare ontwerpen waarbij je zelf kunt kiezen hoe je ze wilt printen/sturen. In mijn shop vindt je sjablonen voor trouwkaarten, digitale save the dates en menukaarten.

Trouwkaart sjablonen

Kies de trouwkaart die jullie aanspreekt en pas de kleuren, lettertypes en elementen aan om hem helemaal bij jullie stijl aan te laten sluiten. Het aanpassen van het sjabloon kan via je browser met de gratis tool Canva en is echt heel eenvoudig.

Digitale save the dates

Staat de datum vast? Deel ‘m meteen! Maak een digitale save the date op een formaat speciaal voor smartphones en stuur hem gelijk rond via whatsapp zodat vrienden en familie de datum in hun agenda kunnen zetten. Je maakt de save the date binnen 5 minuten.

Menukaarten

Hoe leuk is het als je ook een mooie menukaart kunt presenteren tijdens jullie bruiloft diner, helemaal in de stijl van jullie trouwkaart en digitale save the date? Voor elke stijl heb ik een bijpassend menukaart sjabloon gemaakt.

Shop de bestsellers

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.