Hi, ik ben Jessica! Visual designer.

Save my date is mijn passieproject waarbij ik de mooiste designs aanbied voor een hele fijne prijs.

Waarom Save My Date?

Mijn webshop is eigenlijk ontstaan vanuit de verwondering dat trouwkaarten – en alle andere zaken die met je bruiloft te maken hebben – zo schreeuwend duur zijn. Ik zag dat er ook een andere manier was; namelijk door zelf je design te uploaden bij een drukker, óf om gewoon een digitale variant te versturen. Het enige wat jij daar voor nodig hebt is een mooi design, en dat kan ik jou dus heel eenvoudig aanleveren als bewerkbaar sjabloon.

 

Naast die trouwkaarten en digitale save the dates heb ik de shop inmiddels uitgebreid met digitale geboortekaartjes, personaliseerbare posters en meer.

save the date via whatsapp

Ik maak gewoon graag mooie dingen

Zo simpel is het! Ik wist als kind al vrij vroeg wat ik wilde gaan doen. Iets creatiefs, en iets op de computer. Het grafisch lyceum in Rotterdam was voor mij dan ook de uitgelezen plek om te gaan studeren; ik heb hier 4 jaar lang met plezier de opleiding allround grafisch ontwerp gevolgd. Hierna zo’n 12 jaar bij verschillende bedrijven gewerkt (veel webdesign gedaan) en uiteindelijk besloten om iets helemaal voor mezelf te beginnen.

Maar wie is Jessica nou écht?

Een rustig en creatief persoon, iemand die de wereld altijd positief benadert, een mama van 2 heerlijke kindjes (3 en 0 jaar), een introvert persoon die graag thuis is en dan het liefst onder een knus dekentje kruipt, maar ook iemand die van een goed en diep gesprek houd. Mijn hoofd staat ook eigenlijk nooit stil en zit altijd vol met vragen en ideeën.

geboorteposter

Things I love

Ik vind het heerlijk om lekker te koken en ben vooral dol op kazige pasta’s. Of eigenlijk alles wat met kaas te maken heeft, haha. Ik kan ook best aardig bakken, vooral mijn brownies en kaneelbroodjes zijn goddelijk. Daarnaast vind ik het ook fijn om te fitnessen; krachttraining gevolgd door een goede wandeling op een stevig tempo tijdens het luisteren naar mijn favoriete podcasts.

 

 

Verder vind ik het leuk om te fotograferen en zijn er nog 1000 creatieve hobby’s waar ik eigenlijk wel meer tijd voor zou willen vrijmaken. Met bovenaan de lijst een cursus pottenbakken!

Random feitjes

  • IJskoffie is mijn favoriete drankje.
  • Je ziet mij altijd met pantoffels aan, mijn voeten zijn altijd koud!
  • Ondanks die koude voeten neem ik wel zo’n 5 keer per week een koude douche van 2 minuten en wordt ik bijna nooit meer ziek. Ik raad het iedereen aan haha.
  • Misschien herken je me van de foodblog die ik een aantal jaar had; Foodie Feest! Inmiddels offline maar je kunt het nog terugvinden via instagram.
  • Ik heb maar 1 paar schoenen en 1 tas. I like to keep it simple. 🙂
  • Ik geef mijn geld graag uit aan luxe boodschappen en delicatessen.
  • Mijn huis zet ik het liefste helemaal vol met planten. Teveel planten? Dat is onmogelijk!
goedkope trouwkaarten

To the shop!

Tot zover mijn spreekbeurt. 🙂 Ik zou zeggen blader op je gemak door de shop heen om je favoriete designs te vinden, of doe eerst wat inspiratie op via de blog. En mis je nog wat of heb je vragen? Stuur me dan gerust een mailtje. Ik sta altijd open voor suggesties om Save My Date nóg beter en leuker te maken.

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.