Foto als schilderij

Hoe tof is het om jouw allermooiste foto als schilderij aan de muur te kunnen hangen? Ik vertel je hoe makkelijk het is om een foto als schilderij te laten maken, inclusief een paar mooie voorbeelden van trouwfoto’s die ik al om heb mogen zetten tot digitaal schilderij.

foto als schilderij

Een digitaal schilderij

Een digitaal schilderij, gemaakt in photoshop, dat is wat ik maak voor jou. 🙂 Ik ga dus niet aan de slag met een echt doek en verf, maar kruip achter mijn laptop voor jouw schilderij. Wat is daar het grote voordeel van? Dat jij voor altijd een digitaal bestand van hoge resolutie in je bezit hebt. Hiermee kan je doen wat je maar wilt. Naast het laten drukken op (bijvoorbeeld) canvas kun je hem ook als bureaublad achtergrond instellen, of op het startscherm van je telefoon plaatsen. En tegenwoordig bieden veel partijen ook fotocadeau’s aan, zodat je er bijvoorbeeld ook een puzzel van kan bestellen. Hoe leuk is dat? 🙂

Oh en mocht je via google op deze pagina zijn uitgekomen en heb/wil je geen trouwfoto? Geen probleem natuurlijk; alle foto’s zijn welkom. Ook je familiefoto’s huisdierfoto’s of vakantie kiekjes.

foto als schilderij

Foto als schilderij maken: hoe werkt het?

Zodra ik jouw foto binnen heb ga ik aan de slag met digitaal schilderen. Ik heb hier speciale technieken voor die mij in staat stellen om jouw digitale schilderij binnen maarliefst 2 dagen te kunnen leveren. Je ontvangt het digitale schilderij als .jpg formaat via mail. Let op: ik lever dus alleen het digitale formaat, een fysieke afdruk is niet inbegrepen. Dat houd in dat jij alle vrijheid hebt! 🙂

Hoe maak je een schilderij van een foto

Bestel een poster, canvas doek of foto cadeau

Nadat je je bestand binnen hebt kun via jouw favoriete fotoservice een mooie afdruk bestellen. Zelf vind ik Albelli een erg fijn bedrijf, en ben ik ook te spreken over de fotoservice van kruidvat. Heb je al een mooie lijst? Dan heb je voor nog geen 20 euro een mooie poster van jouw schilderij. Maar een afdruk op canvas doek is natuurlijk ook prachtig! Zeker met zo’n mooie lijst er omheen. En kijk ook eens bij de categorie fotocadeau’s, hier kun je jouw digitale schilderij bijvoorbeeld verwerken in een kerstbal, muismat, op een mok, een telefoonhoesje of een echte puzzel.

aan de muur

Let’s do it! Jouw foto als schilderij

Zie je het al voor je, jullie mooiste herrinnering als schilderij aan de muur? Je bestelling is zo geplaatst! 🙂

over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Alles is tegenwoordig al duur genoeg toch!? Ik ben 32 jaar, mama van 2 kids (3 en 0), dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber. Meer over mij lees je hier.

Plaats een reactie

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.