Trouwkaart met foto

Op zoek naar een ontwerp voor je trouwkaart met foto erin verwerkt? Er is natuurlijk niets persoonlijker dan een uitnodiging waar jullie zelf op staan! Ik heb een aantal kant-en-klare trouwkaart sjablonen ontworpen waar jullie mooiste foto centraal staat.

trouwkaart met foto

Waarom een trouwkaart met foto?

Wil je op een gemakkelijke manier een persoonlijk touch aan je trouwkaart toevoegen? Dan is een foto perfect. Een foto zorgt direct voor veel sfeer, zeker als je een mooie loveshoot foto hebt van jullie samen. Maar een leuke selfie staat natuurlijk ook heel gezellig.

Zelf een trouwkaart met foto maken

Je kunt jouw trouwkaart met foto heel gemakkelijk zelf maken. Het enige wat je nodig hebt is een template, oftewel een sjabloon. In mijn webshop vind je verschillende kant en klare designs die als sjabloon verkrijgbaar zijn. Jij kunt – direct vanuit je browser – aan de slag met het aanpassen van het sjabloon. Upload jullie foto, sleep hem in het kader, en pas de voorbeeldteksten aan naar jullie namen, datum en verdere details. Binnen 5 minuten heb je een prachtige, persoonlijke en unieke trouwkaart gemaakt. 🙂

Vanuit de je browser (via de gratis tool Canva) kun je je trouwkaart opslaan in jpg of pdf formaat. Hierna kies je helemaal zelf hoe je de trouwkaart wilt versturen. Misschien wil je wat geld besparen? Dan kun je de trouwkaart via whatsapp en email verzenden! Wil je hem graag drukken? Dan kan dat ook heel voordelig. In mijn blog 100 trouwkaarten voor 27 euro vertel ik er alles over. Of wil je juist all-in gaan met speciale drukwerk technieken en de meest luxe papiersoorten? Ook dat kan! 🙂 Je kunt je pdf uploaden bij iedere online drukker en je speciale wensen doorgeven.

Bekijk alle designs in de shop

Wil je alle designs voor een trouwkaart met foto zien, of inspiratie opdoen en rondkijken wat voor mooie design ik nog meer heb? Neem dan snel een kijkje in de shop! 🙂

over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Alles is tegenwoordig al duur genoeg toch!? Ik ben 32 jaar, mama van 2 kids (3 en 0), dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber. Meer over mij lees je hier.

1 gedachte over “Trouwkaart met foto”

Plaats een reactie

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.