Pastelkleurige bruiloft? 5 kleurencombinaties ter inspiratie

Wil je een dromerige, romantische pastelkleurige bruiloft? Ik heb voor jou 5 kleurenpaletten samengesteld om je mee te inspireren. Onder elke kleur zie je een code, deze kan je in Canva invoeren door bij ‘documentkleuren’ op het plusje te klikken. Er opent dan een kleuren selector, en onderin kun je de code vervangen door jouw gekozen kleur. Zo kun je jouw trouwkaart sjabloon helemaal naar smaak aanpassen! 🙂

Pastelkleurige bruiloft 1: “Pastel Fun!”

Wil je een dromerige sfeer maar toch lekker veel vrolijkheid? Kies dan voor een palet met pasteltintjes in verschillende kleuren. Rood, paars, blauw, mint en groen. Pastel confetti!

Pastelkleurige bruiloft 1: "Pastel Fun!"

Pastelkleurige bruiloft 2: “Romantic Pink”

Kan jij geen genoeg krijgen van roze? Wat houd je dan tegen om voor een all pink wedding te kiezen? 😀 Met deze 5 tinten blijf je in roze sferen maar heb je toch genoeg variatie in licht, donker en verschillende tinten roze.

Pastelkleurige bruiloft 2:  "Romantic Pink"

Pastelkleurige bruiloft 3: “Blue & Green”

Is roze niet jouw ding? Dan kan ik jou vast bij maken met deze koelere pastel kleuren in blauw en groen.

Pastelkleurige bruiloft 3: "Blue & Green"

Kleurenpalet 4: “Forest Wedding”

Houd jij van natuurlijke kleuren? Ga je trouwen in het bos? Dit palet heeft dan alles wat je nodig hebt. Aardetinten, groen en een vleugje romantisch roze.

Kleurenpalet 4: "Forest Wedding"

Kleurenpalet 5: “Floral”

Staat je bruiloft in het teken van bloemen? Dan past dit palet daar perfect bij. Hij is afgeleid van het kleurenpalet wat ik gebruikt heb voor het Floral Dream sjabloon, met dit palet maak je dat ontwerp nog net wat dromeriger.

Kleurenpalet 5: "Floral"

Hopelijk hebben bovenstaande paletten je inspiratie gegeven voor de vormgeving van jouw trouwkaart, digitale save the date en menukaart, en wellicht kun je de tinten ook doorvoeren in de dresscode en verdere aankleding. Ga je een aantal kleuren gebruik stuur me dan zeker via mail of instagram een foto van het resultaat! 🙂 Vind ik erg leuk om te zien.

p.s: krijg je geen genoeg van het uitproberen van verschillende kleurenpaletten? Bookmark dan de website Colourlovers! Hier vindt je mega veel paletten en kun je zelfs je eigen paletten toevoegen.

over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!?

Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.

1 gedachte over “Pastelkleurige bruiloft? 5 kleurencombinaties ter inspiratie”

Plaats een reactie