Boerderij bruiloft inspiratie

Kiezen jullie voor een boerderij bruiloft? Dan kan je met behulp van mijn blogartikel lekker veel inspiratie opdoen! Je kunt met een boerderij bruiloft heel veel kanten uit; gaan jullie voor een rustieke sfeer of juist wat chiquer met de stijl ‘rustic chique’? En ook het seizoen waarin jullie trouwen is bepalend; een zomerbruiloft op een boerderij heeft een andere sfeer dan een boerderij bruiloft in de herfst of winter.

Pas de kleuren gelijk toe

Ik heb bij alle foto’s een sfeervol kleurenpalet samengesteld. De bijbehorende kleurcodes kun je – wanneer je gebruik maakt van mijn sjablonen – heel gemakkelijk toepassen op je save the date, trouwkaart en menukaart.

Boerderij bruiloft – Rustic chique

De rustic chique stijl bevat veel natuurelementen: rustige nude tinten en (eventuele) donkergrijze of grijsblauwe accenten. Perfect wanneer je een zachte, natuurlijke sfeer wilt creëren op je bruiloft.

boerderij bruiloft

Combineer bruintinten met antraciet voor een rustige, neutrale uitstraling.

boerderij bruiloft

Gebruik in plaats van grijs een donkerblauwe tint voor wat meer variatie.

Of ga voor romantisch met nude pastel kleuren.

Je nude kleurenpalet combineren met een vleugje groen staat ook erg mooi en fris.

Een frisse en groene boerderij bruiloft

Wil je wat meer natuurelementen naar voren laten komen? Speelt de bruiloft vooral buiten af op het gras of tussen de groene bomen? Kies dan voor een kleurenschema met groentinten erin verwerkt.

Het beste van 2 werelden: fris groen en stylish nude kleuren.

Dit palet is iets robuuster, met wat donkerdere tinten. Perfect voor een bruiloft in een oude, rustieke boerderij!

Ga je trouwen bij een wijngaard? Dan is dit een prachtig bijpassend kleurenpalet.

Groen met een vleugje rood voor wat meer warmte.

Warme tinten

Een warm kleurenpalet past ook fantastisch bij je boerderij bruiloft.

boerderij bruiloft met paarden

Mooie warme rood en bruin tinten. Zeker een mooie match wanneer dieren (zoals paarden) een rol spelen op je bruiloft.

Of wat dacht je van deze mooie rode tint? en hoe leuk is het om een locatie te vinden met dieren erbij?

boerderij bruiloft met vrolijke kleuren

Mag het van jou allemaal wat vrolijker en opgewekter, kijk dan eens naar dit palet met fellere rood, oranje en geel tinten. Vooral erg leuk voor een bruiloft in de zomer of herfst.

Koele tinten

Wil je liever koele tinten? Dat staat ook prachtig! Geschikt voor alle seizoenen, maar vooral heel sfeervol voor een bruiloft in het najaar.

boerderij bruiloft winter

Een kleurenpalet met warme bruin- en grijstinten. Ik droom ook helemaal weg bij deze foto; wat een mooie cabin met dat bruinrode hout!

boerderij bruiloft lavendel

Lavendel in je bruiloft styling geeft ook een prachtige en unieke sfeer.

boerderij bruiloft kleuren

Dit laatste palet is mijn persoonlijke favoriet. Koele en warme tinten komen hierin samen. En hoe leuk is het om je bloemen in plaats van vazen in mooie metalen emmers te zetten?

Een save the date + trouwkaart in jouw favoriete stijl

Je hebt het einde van het blogartikel gehaald! 🙂 Weet je inmiddels al een beetje wat je wil qua stijl en kleur? Voor meer inspiratie kun je op het gemak door de shop struinen. Hier vind je save the date en trouwkaart designs in allerlei verschillende thema’s en met verschillende kleurencombinaties. Elk design is een sjabloon wat je gemakkelijk in je browser aan kunt passen naar smaak. De kleurcodes kun je gemakkelijk toepassen op de teksten en de achtergrondkleur van je gekozen sjabloon.

Bekijk alle designs in de shop

Of ben je er nog niet helemaal over uit of dit het juiste thema voor jullie bruiloft is? Bekijk dan mijn kleurenthema bruiloft inspiratie blog, waar je ook kleurenpaletten voor bijvoorbeeld een pastel bruiloft, herfstbruiloft, boho bruiloft of botanische bruiloft kunt vinden.

over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Alles is tegenwoordig al duur genoeg toch!? Ik ben 32 jaar, mama van 2 kids (3 en 0), dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber. Meer over mij lees je hier.

Plaats een reactie

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.