Trouwkaart lettertype: de mooiste op een rij

Op zoek naar een mooi lettertype voor je trouwkaart? Er is zo ontzettend veel keus! Ga je voor strak, of juist sierlijk? Of een combinatie? In dit artikel laat ik je mijn favoriete lettertypes zien voor op je trouwkaart. Dit zijn de lettertypes die ik zelf ook graag gebruik bij het ontwerpen van mijn trouwkaart sjablonen. En het goede nieuws? Alle lettertypes zijn gratis te gebruiken via Canva!

Trouwkaart lettertype – Sierlijk en krullend

Veruit de populairste keus; mooie sierlijke lettertypes! En met recht natuurlijk, want zo’n sierlijk lettertype geeft direct al veel sfeer aan je kaart.

trouwkaart lettertype
lettertype trouwkaart
trouwkaart lettertypes
trouwkaart font

Deftige trouwkaart lettertypes

Deze lettertypes worden schreefletters genoemd, en zijn te herkennen aan de kleine streepjes aan de uiteindes. Deze streepjes zorgen voor een deftige, elegante uitstraling.

Lettertypes voor een strakke trouwkaart

Strakke lettertypes noem je dan weer schreefloze lettertypes. Deze bevatten geen streepjes waardoor ze moderner ogen. Strakke lettertypes net veel ruimte tussen de letters zorgen ook voor een stijlvolle en luxueuze uitstraling.

Maak gemakkelijk je eigen trouwkaart met mijn sjablonen

Wil je snel en gemakkelijk aan de slag met je trouwkaart? Gebruik dan een van mijn digitale sjablonen als basis! Lees hier meer over de voordelen of ga direct naar de shop.

over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!?

Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.

Plaats een reactie