Save the date online maken

Je save the date online maken is gemakkelijk en snel. Kies een sjabloon, pas jullie naam en datum aan, en sla je ontwerp op als jpg. Hierna kun je hem direct via whatsapp rondsturen naar vrienden en familie.

save the date online maken

Heb je 5 minuten?

Het grote voordeel van een digitale save the date is de snelheid. Binnen 5 minuten ben je al klaar! Je kun je gekozen template makkelijk aanpassen (direct vanuit je browser) en vervolgens opslaan op je telefoon en rondsturen.

Save the date online maken: de bestsellers

Welk thema kies jij?

Blader op je gemak door de shop heen om inspiratie op te doen voor jouw perfecte save the date. Voor elke stijl en elk thema is er wel een sjabloon te vinden. Houden jullie van strak en zwart? Of wil je juist een sprookjesachtige poederroze stijl? En willen jullie graag een foto in de save the date verwerken of juist een illustratie? Alles kan!

Een bijpassende trouwkaart en menukaart maken

Wanneer je een thema en stijl hebt gekozen wil je deze natuurlijk ook doorvoeren in je trouwkaart. Je kunt voor veel stijlen ook een bijpassende trouwkaart en menukaart vinden in de shop. Zo creëer je gemakkelijk een prachtig doorlopende stijl.

save the date via whatsapp

Save the date online maken? Bekijk mijn blog voor tips en inspiratie

Meer inspiratie, tips en tricks voor zowel je save the date als je trouwkaart vindt je op mijn blog. Ik help je op weg met de mooiste lettertypes en geef je design inspiratie met mijn kleurenpaletten voor bijvoorbeeld een pastelbruiloft, een winterbruiloft of een bruiloft in botantische stijl.

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.