Geboorteposter zelf maken

Bij Save My Date kun je je geboorteposter helemaal zelf aanpassen. Je zit niet vast aan drukwerk! Sla je poster lekker zelf op als jpg of pdf en stuur hem naar je favoriete fotoservice op het formaat en materiaal wat jij het mooist vind. Wanneer je wilt én zo vaak als je wilt.

geboorteposter

Een musthave voor de leukste babykamer

Een geboorteposter is een superleuke manier om te babykamer op te vrolijken en een persoonlijke touch te geven.

Mijn geboorteposter sjablonen

Hoe werkt het nou precies? Met sjablonen! Dat zijn voorgemaakte design die jij helemaal naar smaak kunt aanpassen en kunt personaliseren. Je koopt eenmalig het sjablonen en hebt daarna eindeloze mogelijkheden. Druk de poster zo vaak af als je wil, op welk formaat en materiaal dan ook.
geboorteposter
geboorteposter

Je geboorteposter maken via je browser of je telefoon

De geboorteposter customizen vanaf de bank of je bed, met je kleintje knus tegen je aan. Dat kan! Je kunt via de designtool Canva alles via de app aanpassen. Werk je liever op de pc? ook helemaal prima!

Over Save My Date

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Alles is tegenwoordig al duur genoeg toch!? 🙂 Ik ben 32 jaar, mama van 2 kids (3 en 0), dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber. Meer over mij lees je hier.

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.