Gepersonaliseerde posters

Maak zelf een gepersonaliseerde poster met behulp van mijn sjablonen. Voeg gemakkelijk je eigen foto en tekst toe, en kies je favoriete kleuren. Een uniek en persoonlijk cadeau voor jezelf of je geliefde.

gepersonaliseerde poster

Je eigen gepersonaliseerde poster maken

Hoe het werkt? Jij kiest je favoriete design en krijgt vervolgens toegang om het sjabloon zélf aan te passen. Met behulp van de gratis online designtool Canva is dat heel simpel; upload een mooie foto en sleep hem in het vak, en pas de teksten aan. Het maken van een gepersonaliseerde poster is makkelijk en bovendien ook heel leuk!

Kies zelf hoe & waar je hem laat afdrukken

Ben je klaar met je aanpassingen, dan kun je de gepersonaliseerde poster vanuit de designtool opslaan als jpg en pdf. Vervolgens kun je zelf kiezen hoe en waar je hem laat afdrukken! Naast afrukken als poster kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld canvas of plexiglas, of zelfs als ansichtkaart. Het formaat van het sjabloon is 60 x 80 cm dus je kunt hem lekker groot drukken, maar kleiner kan natuurlijk ook. Bonus: het origineel heb je voor altijd in bezit als digitaal bestand.

gepersonaliseerde posters

Ervaringen van klanten

Kiki
Kiki
Lees verder
"Mooie poster en heel makkelijk te bewerken en bestellen. Ik ben enorm fan van de templates van Jessica!"
Kimberly
Kimberly
Lees verder
"Geweldige producten, wij hadden de save de date kaart en een poster! Je kunt er zoveel kanten mee op, super makkelijk in gebruik."
Previous
Volgende
gepersonaliseerde posters

Binnen 5 minuten gemaakt

Heb ik al gezegd dat het aanpassen van je gepersonaliseerde poster makkelijk is? 🙂 Je kunt binnen 5 minuten klaar zijn! Maar mocht je het leuk vinden, dan kun je ook helemaal los gaan en de kleuren en lettertypes aanpassen, en extra teksten plaatsen. It’s up to you! Voor meer tips kun je mijn blogartikel Canva voor beginners bekijken.

Gepersonaliseerde poster in jouw persoonlijke stijl

Alle gepersonaliseerde posters hebben een rustige, minimalistische sfeer om te zorgen dat ze bij elk interieur passen. Maar toch zit er voor iedereen wel wat moois bij. Ga je voor wit, creme, of donker? Kies je voor een speelse filmstrip of juist jullie foto over de gehele achtergrond?

gepersonaliseerde poster

Over Save My Date

Hi! ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen en gepersonaliseerde posters. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Ik ben 32 jaar, mama van 2 kids (3 en 0), dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber. Meer over mij lees je hier.

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.