Save the date kaartjes

Maak je trouwdatum zo snel mogelijk bekend met behulp van digitale save the date kaartjes. Ze zijn binnen 5 minuten gemaakt en klaar om direct via whatsapp naar vrienden en familie te sturen.

save the date kaartjes

Binnen 5 minuten gemaakt en rondgestuurd

Heb je 5 minuutjes? Dan kun jij je droom aankondiging direct realiseren! 🙂 Kan je echt niet meer wachten om jullie trouwdatum bekend te maken? Snap ik! Kies je favo template, pas de namen en datum aan (direct vanuit je browser), en je bent klaar. Je kunt je ontwerp direct als jpg opslaan en via whatsapp rondsturen.

Save the date kaartjes: de bestsellers!

Je favoriete stijl

Hebben jullie een mooie fotoshoot gedaan en willen een van die foto’s centraal zetten of zijn illustraties juist echt jullie ding? Gaan jullie voor een vrolijke kleurencombinatie, of liever pastel? Blader op het gemak door de shop heen om de stijl te vinden die écht bij jullie past. Vergeet niet dat je het template ook nog kan personaliseren. Wil je een andere lettertype of een andere kleur? Het kan allemaal!

Voer de stijl door

Voor veel save the date templates heb ik een bijpassende trouwkaart en menukaart gemaakt. Zo kun jouws bruiloft voorzien van een doorlopende stijl.

save the date via whatsapp

Save the date kaartjes tips & inspiratie

Meer inspiratie, tips en tricks vindt je op mijn blog. Ik help je op weg met de mooiste lettertypes en geef kleureninspiratie aan de hand van kleurenpaletten voor bijvoorbeeld een pastelbruiloft, een winterbruiloft of een bruiloft in botantische stijl.

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.