Save the date bruiloft

Met een digitale save the date maak je de datum voor je bruiloft zo snel mogelijk bekend. Binnen 5 minuten gemaakt & doorgestuurd via app!

save the date bruiloft

Binnen 5 minuten gemaakt

Wist je dat je binnen 5 minuten klaar kan zijn met jouw unieke en gepersonaliseerde save the date? Teksten, kleuren, lettertypes en plaatsing zijn allemaal gemakkelijk aan te passen vanuit je browser. Je kunt je ontwerp daarna direct als jpg opslaan, klaar om via whatsapp te versturen.

Super makkelijk, leuk én stylish

“Super makkelijk maar ook leuk om het template aan te passen. Mijn verloofde was onder de indruk! Heel eenvoudig om onze stylish ‘save the date’ via whatsapp te versturen. We krijgen veel positieve reacties, ook van onze internationale gasten. Ben heel tevreden!”

-Anna F.

Prachtige templates en heel gemakkelijk

“Prachtige templates en heel gemakkelijk te bewerken. Handig als je de kaart in veel verschillende talen wil gebruiken.”

-Marry S.

De save the date bruiloft bestsellers

Je save the date en bruiloft uitnodiging in dezelfde stijl

Heb je eenmaal een mooie stijl gevonden, dan is het natuurlijk supermooi om die ook door te voeren in je trouwkaart, en zelfs in de menukaart van het diner! Voor vrijwel elk design zijn er verschillende sjablonen verkrijgbaar om dit te realiseren.

save the date via whatsapp

Kies de stijl die bij jullie past

Het kiezen van een thema en een bijpassende save the date stijl is super persoonlijk. Daarom is het ook zo fijn dat je jouw gekozen ontwerp verder kunt personaliseren! In de shop heb ik een ruime keuze aan stijlen voor je. Kies de stijl die het best bij jullie past en personaliseer hem met jullie favoriete kleur, een mooie quote, of met een mooie foto.

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.

Bruiloft save the date tips & tricks

Weet je even niet waar je moet beginnen? Doe dan eerst nog even wat inspiratie op! Ik heb een aantal leuke blogartikelen met kleureninspiratie voor verschillende thema’s: bijvoorbeeld een boho bruiloft, pasteltinten, een winterbruiloft of een boerderijbruiloft. Wil je wat meer informatie over hoe het aanpassen van het sjabloon precies gaat? Daarvoor schreef ik mijn artikel canva voor beginners.

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.