Je trouwkaart zelf maken?

Zelf je trouwkaart maken; het is gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van de gratis designtool Canva én mijn trouwkaart sjablonen maak je zelf de mooiste designs.

goedkope trouwkaarten

Je trouwkaart zelf maken in 5 minuten

Sjablonen zijn dé uitkomst als je je trouwkaart zelf wil maken. Jij kiest je favoriete design, en ontvangt de toegang naar het sjabloon direct in je inbox. Met de gratis designtool Canva pas je gemakkelijk de tekst, kleur, het lettertypes en de plaatsing aan. Binnen 5 minuten is je gepersonaliseerde trouwkaart klaar! Je kunt je trouwkaart direct als pdf opslaan en vervolgens zelf printen, of voordelig naar een online drukker sturen.

Zelf je trouwkaart maken is lekker budgetvriendelijk

Vindt je al die trouwkaarten shops ook zo duur? Snap ik! Dat is ook exact de reden waarom ik mijn sjablonen shop ben gestart; een budgetvriendelijk alternatief van de hoogste kwaliteit. Je kunt je sjabloon opslaan als jpg en hem digitaal versturen (dan betaal je dus alleen de sjabloonkosten) maar je kan óók flink op drukkosten besparen wanneer je jouw design upload bij een online drukker. Zo heb je bijvoorbeeld al 100 trouwkaarten voor maar 27 euro. Hoe fijn is dat!?

goedkope trouwkaarten

Lovende woorden

Marina
Marina
Lees verder
"Wij houden van simpel maar toch chique. En we houden van vooral niet duur😉 Toen ik ging zoeken naar trouwkaarten was alles zo ontzettend duur! Tot ik op deze site kwam! Een enorm uitnodigende site waar alles helder en makkelijk uitgelegd word. Ik ben begonnen met de save the date kaartjes. Die gaan wij via whatsapp versturen volgend jaar. En tot mijn verbazing zag ik ook de trouwkaart ervan😍 ik was om. Dit word het. Ik had wat vraagjes en Jessica reageerde binnen dag! Heel fijn! Het zelf aanpassen van de kaarten is echt heel simpel en spreekt voor zich! Jessica rade ook drukwerkdeal aan. En ook dat was easy peasy! Kregen eerst kaartjes als sample. Daar konden we het materiaal uitkiezen. Wij hebben voor de trouwkaarten kraft gekozen. Past heel mooi vinden wij! Jessica bedankt. Je hebt toch meegeholpen aan onze bruiloft!"
trouwkaart

Zelf een bijpassende save the date en menukaart maken

Waarom zou je alleen de trouwkaart zelf maken? Maak ook lekker zelf je save the date en je menukaart! 🙂 Ik heb voor vrijwel elke trouwkaart een bijpassend digitale save the date én menukaart sjabloon. Daarmee kun je je gekozen stijl gemakkelijk doorvoeren door je gehele bruiloft.

Welke stijl past bij jullie?

In de shop vindt je verschillende template designs in veel verschillende stijlen. Ga er lekker voor zitten en kies de stijl die écht bij jullie past. Vergeet ook niet dat je veel aanpassingsmogelijkheden hebt. Een andere kleur of lettertype? Dat kan allemaal! Voor meer tips kun je mijn blogartikel Canva voor beginners bekijken.

Over Wedding Templates

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn Wedding Templates home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber. 

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.