Van foto naar schilderij

Van foto naar schilderij gaan? Ik maak van jouw mooiste foto een digitaal schilderij. En dat binnen 2 werkdagen. 🙂

digitaal schilderij van foto

Een unieke herinnering

Maak een uniek kunstwerk van je mooiste herinnering! 🙂 Een sfeervolle toevoeging aan je kamer, die bij elke interieurstijl past.

Binnen 2 werkdagen van foto naar schilderij

Jouw schilderij wordt niet met de hand geschilderd, maar gemaakt in photoshop. Dat zorgt ervoor dat het een stuk sneller gemaakt én geleverd kan worden. Binnen 2 werkdagen ben jij al in het bezit van jouw unieke herinnering.

foto als schilderij
foto als schilderij

Een digitaal bestand

Jouw digitale schilderij wordt geleverd als digitaal bestand. Een fysieke geprinte versie zit dus niet inbegrepen. En dat is juist een voordeel! Je hebt namelijk de ultieme vrijheid om te beslissen wat jij met je schilderij wil doen. Naast het afdrukken op (bijvoorbeeld) canvas, poster of plexiglas kun ook kiezen voor een afdruk op een sierkussen, er een puzzel van maken of zelfs als kerstbal bestellen! 🙂 Er zijn tegenwoordig veel online diensten waar je dit soort leuke fotocadeaus kunt bestellen. Én je kunt je schilderij instellen als wallpaper op je laptop en telefoon. Yaay!

Van foto naar schilderij: geschikt voor elk soort foto

Met Wedding Templates focus ik me voornamelijk op trouwfoto’s en foto’s van loveshoots, maar ook andere foto’s zijn welkom. Wellicht wil je juist je huisdier, je familiefoto of een vakantieherinnering omvormen naar een schilderij. Alles kan en mag! Twijfel je over de kwaliteit van je foto? Stuur me gerust een mailtje dan kijk ik met je mee.

Schilderij van foto

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste trouwkaart sjablonen en maak ik digitale schilderijen van foto’s. Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.