Save the date templates

Maak je trouwdatum zo snel mogelijk bekend met behulp van save the date templates. Binnen 5 minuten gemaakt & doorgestuurd via app!

save the date

Klaar in 5 minuten

Wist je dat je binnen 5 minuten klaar kan zijn met jouw unieke en gepersonaliseerde save thet date templates? Teksten, kleuren en lettertypes kunnen allemaal worden aangepast, direct vanuit je browser. Je kunt je gemaakte ontwerp daarna direct als jpg opslaan en via whatsapp rondsturen.

Save the date templates: de bestsellers!

Welk template past bij jullie?

Gaan jullie voor een felle kleurencombinatie, of liever klassiek wit? Hebben jullie een mooie fotoshoot gedaan en willen een van die foto’s centraal zetten of zijn illustraties juist echt jullie dinh? Ik heb van alles wat, en voeg ook regelmatig nieuwe template stijlen toe. Blader op het gemak door de shop heen om de stijl te vinden die écht bij jullie past. Vergeet niet dat je het template ook nog kan personaliseren. Wil je een andere kleur of lettertype? Het kan allemaal!

Mix & match

Voor veel save the date templates heb ik een bijpassende trouwkaart en menukaart gemaakt. Zo kun jouws bruiloft in voorzien van een doorlopende stijl.

save the date via whatsapp

Save the date templates: mijn tips & tricks

Bekijk mijn blog voor meer inspiratie, tips en tricks. Ik help je op weg met de mooiste lettertypes en geef kleureninspiratie aan de hand van kleurenpaletten voor bijvoorbeeld een pastelbruiloft, een winterbruiloft of een bruiloft in botantische stijl.

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.