Save the date template

Woohoo je gaat trouwen! Gefeliciteerd! Wanneer je de datum vast hebt gezet is het tijd voor de volgende stap: een save the date template uitzoeken om zo snel mogelijk de datum door te geven aan vrienden en familie. Op een stijlvolle manier uiteraard!

save the date template

Binnen 5 minuten heb jij je eigen save the date gemaakt

Een save the date template is dé uitkomst wanneer je zo snel mogelijk de datum wil doorgeven. Met behulp van een template is je save the date letterlijk binnen 5 minuten gemaakt. Je kunt je template eenvoudig personaliseren door teksten, kleuren, lettertypes en plaatsing aan te passen. Allemaal gewoon vanuit je browser via de gratis ontwerp tool Canva. Je kunt je ontwerp direct als jpg opslaan om via whatsapp te versturen.

Super makkelijk, leuk én stylish

“Super makkelijk maar ook leuk om het template aan te passen. Mijn verloofde was onder de indruk! Heel eenvoudig om onze stylish ‘save the date’ via whatsapp te versturen. We krijgen veel positieve reacties, ook van onze internationale gasten. Ben heel tevreden!”

-Anna F.

Prachtige templates en heel gemakkelijk

“Prachtige templates en heel gemakkelijk te bewerken. Handig als je de kaart in veel verschillende talen wil gebruiken.”

-Marry S.

save the date initialen

Een template voor elke stijl

Gaan jullie voor een vrolijke kleur, of liever rustige pasteltinten? Hebben jullie een mooie foto die jullie willen gebruiken, of zijn jullie gek op botanische illustraties? Blader op het gemak door alle stijlen heen en vind de stijl die écht bij jullie als stelletje past. Vergeet niet dat je ook veel aanpassingsmogelijkheden hebt. Wil je een andere kleur of lettertype? Dat kan allemaal!

Matchende trouwkaart en menukaart templates

Voor veel save the date templates is er een bijpassend trouwkaart en menukaart template verkrijgbaar. Zo kun je de gehele bruiloft in dezelfde sfeer houden met een doorlopende stijl.

save the date via whatsapp

Tips & kleurinspiratie

Nog op zoek naar wat meer inspiratie voor jouw perfecte design? Bekijk dan mijn blogs! Ik help je op weg met de mooiste lettertypes en geef kleureninspiratie aan de hand van kleurenpaletten voor bijvoorbeeld een boerderij bruiloft, een pastelbruiloft, een winterbruiloft of een bruiloft in botanische stijl.

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.

Bekijk de save the date template bestsellers

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.