Bruiloft uitnodigingskaart maken

Wil je zelf je bruiloft uitnodigingskaart maken? Dat kan absoluut! 🙂 Of je nou geld wil besparen of gewoon lekker creatief aan de slag wil; mijn sjablonen helpen je op weg naar de trouwkaart van je dromen.

bruiloft uitnodigingskaart

Je kaart maken vanuit een kant-en-klaar sjabloon

Met mijn kant-en-klare digitale sjablonen heb je de perfecte basis voor jouw droomkaart. Jij kiest de stijl die bij jullie past. Na je bestelling ontvang je direct je sjabloon en kun je aan de slag! De sjablonen zijn gemakkelijk aan te passen vanuit je browser, via de gratis designtool Canva. Tekst, kleur, lettertype, plaatsing, je kunt alles aanpassen naar jullie persoonlijke wensen. Sla je kaart op als pdf en print hem zelf, of stuur hem voordelig naar een online drukker.

Bruiloft uitnodigingskaart maken: de populairste sjablonen

Ook een menukaart en save the date maken?

Hoe tof is het om in dezelfde stijl ook een menukaart en een save the date te kunnen maken? 🙂 Er is een digitale save the date én menukaart als sjabloon verkrijgbaar in dezelfde stijl als je trouwkaart.

bruiloft uitnodigingskaart

Bruiloft uitnodigingskaart in jullie stijl

Gaan jullie voor een botanische stijl? Of willen jullie het compleet anders aanpakken met een donker thema? Of wat dacht je van een foto van jullie samen op de voorkant? Blader op het gemak door de shop en vind de kaart die écht bij jullie past.