Een eerlijke prijs voor je trouwkaart?

Mijn sjablonen zijn speciaal voor iedereen die een trouwkaart, digitale save the date en/of menukaart willen voor een mooie prijs. Sla je aangepaste sjabloon op als pdf of jpeg en stuur hem digitaal, print hem zelf, óf stuur hem zelf voordelig naar een online drukkerij. Hoe dan ook, met mijn bruiloft sjablonen kun je lekker veel besparen.

Bruiloft sjablonen

Wist je dit je trouwkaart helemaal niet zoveel geld hoeft te kosten? Wanneer je je design rechtstreeks bij de drukker aflevert heb je al 100 kaarten voor 27 euro. Yes, echt waar! Kies je favoriete bruiloft sjabloon en pas de kleuren, lettertypes en elementen aan om hem helemaal bij jullie stijl aan te laten sluiten.

trouwkaart sjablonen

Save the date bruiloft sjablonen

Deel meteen je datum! Maak een digitale save the date en stuur hem gelijk rond via whatsapp. Dan kunnen jullie vrienden en familie de datum direct in hun agenda noteren. Je hebt ‘m binnen 5 minuten klaar!

Menukaarten en meer

Een mooie menukaart, helemaal in de stijl van jullie trouwkaart en digitale save the date. Hoe mooi is dat? Voor elke stijl is er een bijpassend menukaart sjabloon. Daarnaast is er ook een sjabloon voor een dagprogramma kaartje; leuk om bij de uitnodiging te stoppen of om op de dag zelf uit te delen.

Shop de bestsellers

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.

De waardering van savemydate.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.